Wil jij als medewerker Backoffice onze nieuwe collega worden?

 

Wat ga jij doen?

Als medewerker Backoffice heb je veel klantcontact en beantwoord je alle vragen van onze klanten, zowel telefonisch als per mail/brief. Dit doe je niet alleen, maar samen met 8 leuke en enthousiaste collega’s. Met een juiste en snelle reactie of oplossing zorgen jullie samen voor tevreden klanten! 

Jouw werkzaamheden op een gemiddelde werkdag:

  • aannemen en behandelen van vragen van klanten, zowel telefonisch als per mail/post;
  • correct registreren van alle meldingen en de vervolgacties in het polis-administratiesysteem Level 7;
  • uitvoeren van werkzaamheden die voortkomen uit het verzoek van de klant;
  • tijdig signaleren van knelpunten en voorstellen doen voor verbetering.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Waard Verzekeringen. Wij maken deel uit van Chesnara, een succesvolle Engelse verzekeringsonderneming gespecialiseerd in het beheren van verzekeringsportefeuilles.

Wij beheren middels een modern administratiesysteem kostenbewust en kostenefficiënt verzekeringsportefeuilles voor een aantal verzekeraars. Waard Verzekeringen werkt op basis van een "volmacht", dat wil zeggen voor en namens andere verzekeraars.

Binnen Waard Verzekeringen werken 30 enthousiaste collega’s. Waarvan 14 binnen de afdeling Klantbeheer, bestaande uit de backoffice en claimafhandeling. De sfeer binnen de organisatie is informeel, collegiaal en betrokken.

 

Wie zoeken wij?

Een medewerker Backoffice met een service- en klantgerichte instelling die goed is in klantcontact en dit ook echt leuk vindt. Voldoe je ook nog aan onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau met minimaal een afgerond MBO4 diploma.
  • Je hebt Wft Basis, Schade particulier en Vermogen of bent bereid dit te halen.
  • Je bent communicatief sterk en kunt op basis van jouw analytisch vermogen vragen en klachten goed interpreteren om snel tot een doelgerichte en passende reactie te komen.
  • Je beheerst de Nederlandse taal zowel in woord als in geschrift.
  • Je bent handig met computerprogramma’s en weet snel je weg te vinden in administratiesystemen.

 

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie voor minimaal 32 uur per week met volop ontwikkelingsmogelijkheden bij een organisatie die in beweging is, een contract voor zeven maanden (met intentie verlengen/vast) en goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao voor verzekeringsbedrijven.

 

Meer weten of direct solliciteren?

Wil jij onze medewerker Backoffice worden? Graag ontvangen wij dan jouw CV met motivatie op het e-mailadres: j.vantil@waardverzekeringen.nl

Voor meer informatie kun je bellen met Jan Piet van Til op 06 55 706 769.