Wat is een Hollands Welvaren Kapitaalverzekering?

Dit is een combinatie van een levensverzekering en een belegging. Voor deze verzekering betaalt u maandelijks een premie, die vervolgens door de verzekeraar wordt belegd in een beleggingsfonds. Het doel van deze verzekering is vermogen opbouwen over een bepaalde afgesproken periode. Met dit opgebouwde vermogen kunt u uw hypotheekschuld of krediet aan het einde van de looptijd van de verzekering geheel of gedeeltelijk aflossen. Wanneer u overlijdt voor de einddatum van de verzekering wordt er 90% van de opgebouwde waarde uitgekeerd.

In welke fondsen beleggen wij?

Hollands Welvaren belegt in aandelen die genoteerd zijn aan Euronext Amsterdam. Uitsluitend aandelen van vooraanstaande en solide Nederlandse ondernemingen worden in de portefeuille opgenomen. Bekijk hier de factsheet voor meer fondsinformatie.

De koers en het koersverloop

De meest recente koers vindt u op onze nieuwspagina.

Voor een indicatie van het koersverloop sinds 1999 klikt u hier.

Voor een indicatie van het koersverloop van de laatste 2 jaar klikt u hier.

Meer informatie Hollands Welvaren Kapitaalverzekering

Wilt u meer informatie over het doorgeven van een wijziging, de premiebetaling of afkopen van de verzekering? Bekijk dan de voorwaarden Voor de wijzigingen per 1 september 2010 klikt u hier.

Meer informatie over beleggingsverzekeringen voor consumenten

Meer belangrijke informatie over beleggingsverzekeringen voor consumenten kunt u vinden op de site van de AFM.

Activeringsscores beleggingsverzekeringen

Dit overzicht geeft inzicht in de voortgang die is geboekt bij het ondersteunen van consumenten bij het maken van een keuze over hun beleggingsverzekering. De resultaten zijn gevalideerd door de AFM.

Klik hier om de activeringsscores te bekijken.