Direct naar inhoud

Reguliere incasso termijnpremies voor voormalig Conservatrix klanten gestart.

  • Home
  • Herstart premie incasso

Reguliere incasso termijnpremies voor voormalig Conservatrix klanten gestart

Reguliere incasso termijnpremies voor voormalig Conservatrix klanten gestart
Dit jaar is Waard gestart met het incasseren van de reguliere termijnpremies van beleggingsverzekeringen bij voormalig Conservatrix klanten. Zo zijn inmiddels de termijn premies vanaf de maanden juli tot en met november bij klanten met een beleggingsverzekering afgeschreven.

Wanneer wordt de termijnpremie over de maand december afgeschreven?
De reguliere premie over de maand november wordt in de vierde week van november afgeschreven.

Meer weten over de reguliere termijnpremies?
In april hebben klanten met een beleggingsverzekering een brief ontvangen. In die brief staat de uitleg over de premiehervatting, de hoogte van de premie en de gevolgen voor de beleggingsverzekeringspolis.

Veelgestelde vragen premiehervatting

Betaalt u niet maandelijks ?

Mogelijk wordt uw premie niet maandelijks geïncasseerd maar per een andere termijn. Dit verandert niet. Waard zal in dat geval de incasso van de termijnpremie per de eerstkomende premievervaldatum hervatten op de manier waarop u dat bij Conservatrix gewend was, per maand, kwartaal, per halfjaar of per jaar.

Heeft u al een afkoopvoorstel geaccepteerd?

Het kan zijn dat u al een afkoopvoorstel heeft geaccepteerd. In dat geval hebben wij de incasso geblokkeerd. Wordt er toch een premiebedrag bij u afgeschreven? Dan kunt u de incasso storneren. Dit heeft geen gevolgen voor de afkoop van uw beleggingsverzekering.

U wilt wel weer premie betalen maar uw premie wordt niet afgeschreven?

Een aantal van onze klanten maakt zelf hun reguliere premie over. Zij hebben inmiddels hierover binnenkort een brief. Wilt u dat Waard automatisch uw premie afschrijft? Stuur dan een incassomachtiging aan: info@waardverzekeringen.nl. Stuur altijd een kopie van een recent bankafschrift en een kopie identiteitsbewijs mee.