Nieuws

Vernieuwing Raden van Commissarissen Scildon en Waard

Donderdag 3 januari 2019 om 11:47| Directie Waard Verzekeringen

Hilversum/Wognum - De maximale zittingstermijn van twee leden van de Raden van Commissarissen van Scildon en Waard (beide dochterondernemingen van Chesnara Holdings BV) verloopt, waardoor de RvC’s op korte termijn zullen worden vernieuwd.
Per 1 januari 2019 zal voorzitter Ben Haasdijk terugtreden uit beide RvC’s. Henk Duthler zal in het tweede kwartaal van 2019 eveneens terugtreden. Hij blijft aan tot een nieuwe voorzitter is aangesteld.
John Deane treedt per 1 januari 2019 toe als RvC-lid. Totdat de nieuwe voorzitter van beide RvC’s is aangesteld, zal hij de rol van vice-voorzitter op zich nemen.
John Deane is CEO van Chesnara plc. Sinds 2015 is Waard onderdeel van Chesnara, Scildon volgde in 2017. Met de benoeming van John Deane brengt Chesnara zijn commitment met de Nederlandse organisatie tot uitdrukking.
De Raden van Commissarissen van Scildon en Waard bestaan verder uit Margreet Haandrikman en Barbara van der Kolff.

lees meer

Koers Hollands Welvaren

Woensdag 2 januari 2019 om 13:29| Waard Verzekeringen

Koers Hollands Welvaren

De koers van Hollands Welvaren per 31 december 2018 is € 6,46 (typefouten voorbehouden)

Belangrijke informatie over beleggingsverzekeringen

De hoogte van de waarde die u opbouwt, hangt onder andere af van de koersontwikkeling van de gekozen beleggingen. De waarde die u opbouwt, is niet gegarandeerd en staat dus niet vast. Het kan zijn dat u hierdoor het beoogde doel niet gaat halen. (bijvoorbeeld het aflossen van uw lening of hypotheek)
Voor meer belangrijke informatie over beleggingsverzekeringen voor consumenten verwijzen wij u naar de site van de AFM.

lees meer

Openingstijden tijdens de feestdagen

Maandag 17 december 2018 om 17:07| Waard Verzekeringen

Openingstijden tijdens de feestdagen
In verband met de feestdagen is Waard Verzekeringen een aantal dagen gesloten. Dit zijn 24, 25 en 26 december. Op 31 december sluit ons kantoor om 15.00 uur. Ook 1 januari zijn wij gesloten. Wij wensen u fijne feestdagen.

lees meer

Nieuwe solvabiliteitscijfers

Vrijdag 19 oktober 2018 om 17:14| Waard Verzekeringen

De solvabiliteitscijfers van september 2018 zijn bekend. Klik hier voor meer informatie.

lees meer

Info over uw beleggingsverzekering

Maandag 14 mei 2018 om 16:26| Waard Verzekeringen

De informatie over uw beleggingsverzekering in 2017 staat klaar in uw Mijn Waard omgeving. U ontvangt dit overzicht niet meer per post. Heeft u nog geen account voor Mijn Waard? Laat ons uw e-mailadres weten via info@waardverzekeringen.nl en wij sturen u de benodigde gegevens toe om een account aan te maken. Wij verwerken uw persoonsgegevens in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

lees meer
1 2
...
4