Nieuws

Koers Hollands Welvaren

Maandag 1 juli 2019 om 14:13| Waard Verzekeringen

Koers Hollands Welvaren

De koers van Hollands Welvaren per 30 juni 2019 is € 7,69 (typefouten voorbehouden)

Belangrijke informatie over beleggingsverzekeringen

De hoogte van de waarde die u opbouwt, hangt onder andere af van de koersontwikkeling van de gekozen beleggingen. De waarde die u opbouwt, is niet gegarandeerd en staat dus niet vast. Het kan zijn dat u hierdoor het beoogde doel niet gaat halen. (bijvoorbeeld het aflossen van uw lening of hypotheek)
Voor meer belangrijke informatie over beleggingsverzekeringen voor consumenten verwijzen wij u naar de site van de AFM.

lees meer

Openingstijden tijdens de feestdagen

Vrijdag 12 april 2019 om 12:07| Waard Verzekeringen

Openingstijden tijdens de feestdagen
In verband met de feestdagen is Waard Verzekeringen een aantal dagen gesloten. Dit zijn Goede Vrijdag, 2e Paasdag, Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag.

lees meer

Nieuwe solvabiliteitscijfers

Vrijdag 8 februari 2019 om 17:14| Waard Verzekeringen

De solvabiliteitscijfers van december 2018 zijn bekend. Klik hier voor meer informatie.

lees meer

Info over uw beleggingsverzekering

Dinsdag 29 januari 2019 om 14:39| Waard Verzekeringen

U ontvangt van ons uw informatiebrief en/of jaaropgave niet meer per post, maar alleen digitaal. U kunt deze terugvinden in uw online polismap Mijn Waard. U ontvangt hiervoor een e-mail zodra dit document voor u klaarstaat in uw Mijn Waard omgeving. Heeft u nog geen account aangemaakt? Laat ons uw e-mailadres weten via info@waardverzekeringen.nl en wij sturen u de benodigde gegevens toe om een account aan te maken. Wij verwerken uw persoonsgegevens in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 

lees meer

Vernieuwing Raden van Commissarissen Scildon en Waard

Donderdag 3 januari 2019 om 11:47| Directie Waard Verzekeringen

Hilversum/Wognum - De maximale zittingstermijn van twee leden van de Raden van Commissarissen van Scildon en Waard (beide dochterondernemingen van Chesnara Holdings BV) verloopt, waardoor de RvC’s op korte termijn zullen worden vernieuwd.
Per 1 januari 2019 zal voorzitter Ben Haasdijk terugtreden uit beide RvC’s. Henk Duthler zal in het tweede kwartaal van 2019 eveneens terugtreden. Hij blijft aan tot een nieuwe voorzitter is aangesteld.
John Deane treedt per 1 januari 2019 toe als RvC-lid. Totdat de nieuwe voorzitter van beide RvC’s is aangesteld, zal hij de rol van vice-voorzitter op zich nemen.
John Deane is CEO van Chesnara plc. Sinds 2015 is Waard onderdeel van Chesnara, Scildon volgde in 2017. Met de benoeming van John Deane brengt Chesnara zijn commitment met de Nederlandse organisatie tot uitdrukking.
De Raden van Commissarissen van Scildon en Waard bestaan verder uit Margreet Haandrikman en Barbara van der Kolff.

lees meer
1 2
...
4