Nieuws

Koers Hollands Welvaren

Dinsdag 2 juni 2020 om 13:20| Waard Verzekeringen

Koers Hollands Welvaren

De koers van Hollands Welvaren per 31 mei 2020 is € 6,90 (typefouten voorbehouden)

Belangrijke informatie over beleggingsverzekeringen

De hoogte van de waarde die u opbouwt, hangt onder andere af van de koersontwikkeling van de gekozen beleggingen. De waarde die u opbouwt, is niet gegarandeerd en staat dus niet vast. Het kan zijn dat u hierdoor het beoogde doel niet gaat halen. (bijvoorbeeld het aflossen van uw lening of hypotheek)
Voor meer belangrijke informatie over beleggingsverzekeringen voor consumenten verwijzen wij u naar de site van de AFM.

lees meer

Openingstijden tijdens de feestdagen

Vrijdag 1 mei 2020 om 12:07| Waard Verzekeringen

In verband met de feestdagen heeft Waard Verzekeringen op een aantal dagen gewijzigde openingstijden:
Bevrijdingsdag 5 mei gesloten
Hemelvaartsdag 21 mei gesloten
Tweede Pinksterdag 1 juni gesloten

lees meer

Hoe gaat Waard om met het Coronavirus

Maandag 16 maart 2020 om 20:40|

Om maatregelen te kunnen nemen ter bescherming van onze medewerkers en om de verspreiding van het coronavirus te beperken volgen wij de ontwikkeling van het coronavirus op de voet.
Op advies van het RIVM / de overheid hebben wij besloten dat onze mensen voornamelijk vanuit huis zullen werken.
Onze dienstverlening zal blijven gaan zoals u van ons gewend bent. Wel is de kans aanwezig dat we telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Wij vragen u dan ook zoveel als mogelijk uw vraag te stellen via e-mail of het contactformulier op de website.

lees meer

Overdracht portefeuille

Vrijdag 27 september 2019 om 16:28| Directie Waard Verzekeringen

Waard Leven N.V. neemt circa vijfduizend levensverzekeringspolissen van Monuta over. Het gaat alleen om verzekeringen die geen uitvaartverzekering zijn, zoals gemengde kapitaalverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen. De Nederlandsche Bank (DNB) heeft hiervoor toestemming gegeven. De overdracht vindt plaats per 1 oktober 2019.
“Monuta richt zich op het verzorgen en financieel mogelijk maken van uitvaarten. In het verleden boden we ook andere levensverzekeringen aan, zoals overlijdensrisicoverzekeringen en gemengde kapitaalverzekeringen. We willen gefocust zijn op onze belangrijkste tak van sport, uitvaart. Daarom kiezen we ervoor om de andere levensverzekeringen bij Waard Leven onder te brengen. In Waard Leven zien we een solide verzekeraar met een grote levensverzekeringsportefeuille die een goede service biedt en kan blijven bieden aan onze klanten,” zegt Frank Fransen, directeur Verzekeringen bij Monuta.”
“Deze overname past goed in onze strategie om polissen die niet meer passen bij andere verzekeraars een nieuw thuis te bieden. Wij zijn goed in staat deze portefeuilles op een efficiënte manier te bedienen en zorgen er voor dat klanten geen nadeel van deze overstap ondervinden. Wij zijn blij met het vertrouwen dat Monuta met deze overdracht in ons stelt,” zegt Lorens Kirchner, algemeen directeur bij Waard Leven.” 

lees meer

Haik de Jong nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen Waard

Vrijdag 6 september 2019 om 12:15| Waard Verzekeringen

Per 1 september 2019 is Haik de Jong benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) van Waard.
Haik de Jong (1959) heeft na zijn studies wiskunde, econometrie en actuariële wetenschappen gewerkt als CFO en CEO bij diverse verzekeringsmaatschappijen in Nederland, Azië Pacific en Noord- en Zuid-Amerika. Zijn laatste betrekking als executive director was Global CFO bij Chubb Life International in New York. Eerder was hij onder meer werkzaam als algemeen directeur bij RVS Verzekeringen. Daarnaast heeft hij toezichthoudende functies vervuld als boardmember van diverse verzekeringsmaatschappijen. Per gelijke datum is Haik de Jong ook benoemd tot voorzitter van de RvC van Scildon N.V.
1 september is Henk Duthler teruggetreden als lid van de RvC van Waard.
Vanaf 1 september 2019 is de RvC van Waard als volgt samengesteld:

  • drs. Haik de Jong (voorzitter)
  • John Deane (vice voorzitter)
  • drs. Margreet Haandrikman AAG
  • mr. Barbara van der Kolff

lees meer
1 2
...
5