Nieuws

Koers Hollands Welvaren

Maandag 1 november 2021 om 15:07| Waard Verzekeringen

Koers Hollands Welvaren

De koers van Hollands Welvaren per 31 oktober 2021 is € 10,55 (typefouten voorbehouden)

Belangrijke informatie over beleggingsverzekeringen

De hoogte van de waarde die u opbouwt, hangt onder andere af van de koersontwikkeling van de gekozen beleggingen. De waarde die u opbouwt, is niet gegarandeerd en staat dus niet vast. Het kan zijn dat u hierdoor het beoogde doel niet gaat halen. (bijvoorbeeld het aflossen van uw lening of hypotheek)
Voor meer belangrijke informatie over beleggingsverzekeringen voor consumenten verwijzen wij u naar de site van de AFM.

lees meer

Hypotheken overgedragen aan Waard

Woensdag 21 juli 2021 om 18:50| Waard Verzekeringen

De hypotheken van Waard Leven werden tot op heden door Finqus geadministreerd. Per 15 juli 2021 neemt Waard Verzekeringen deze administratie over.
Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons. Wij zijn bereikbaar per e-mail info@waardverzekeringen.nl  of tijdens kantooruren (8:30 - 17:00) op telefoonnummer 088 - 374 1000.
Kijk op FAQ voor de antwoorden op de veel gestelde vragen.

lees meer

Openingstijden tijdens de feestdagen

Vrijdag 18 december 2020 om 12:07| Waard Verzekeringen

In verband met de feestdagen is Waard Verzekeringen een aantal dagen gesloten. Dit zijn 25 en 26 december. Op 24 en 31 december sluit ons kantoor om 15.00 uur. Ook op 1 januari zijn wij gesloten. Wij wensen u fijne feestdagen.

lees meer

Overdracht portefeuille

Maandag 7 september 2020 om 07:44| Waard Verzekeringen

Waard Leven N.V. heeft per 31 augustus 2020 levensverzekeringen overgenomen van Argenta. Argenta is in Nederland al meer dan 20 jaar actief met als kernactiviteit sparen en hypotheken. Aanvullend werden levensverzekeringen aangeboden. Vanwege de ontwikkelingen in de markt van levensverzekeringen besloot Argenta in 2018 om te stoppen met het actief aanbieden van nieuwe levensverzekeringen in eigen beheer. Argenta stelt hoge eisen aan het niveau van dienstverlening aan klanten en adviseurs. Om dit voor de lange termijn te waarborgen is Argenta op zoek gegaan naar een geschikte overnamekandidaat voor de portefeuille levensverzekeringen. Die is gevonden in Waard, een partner die net als Argenta de klant echt centraal stelt.

lees meer

Hoe gaat Waard om met het Coronavirus

Maandag 16 maart 2020 om 20:40|

Om maatregelen te kunnen nemen ter bescherming van onze medewerkers en om de verspreiding van het coronavirus te beperken volgen wij de ontwikkeling van het coronavirus op de voet.
Op advies van het RIVM / de overheid hebben wij besloten dat onze mensen voornamelijk vanuit huis zullen werken.
Onze dienstverlening zal blijven gaan zoals u van ons gewend bent. Wel is de kans aanwezig dat we telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Wij vragen u dan ook zoveel als mogelijk uw vraag te stellen via e-mail of het contactformulier op de website.

lees meer
1 2
...
5