Nieuws

Koers Hollands Welvaren

Vrijdag 4 juni 2021 om 10:07| Waard Verzekeringen

Koers Hollands Welvaren

De koers van Hollands Welvaren per 31 mei 2021 is € 9,41 (typefouten voorbehouden)

Belangrijke informatie over beleggingsverzekeringen

De hoogte van de waarde die u opbouwt, hangt onder andere af van de koersontwikkeling van de gekozen beleggingen. De waarde die u opbouwt, is niet gegarandeerd en staat dus niet vast. Het kan zijn dat u hierdoor het beoogde doel niet gaat halen. (bijvoorbeeld het aflossen van uw lening of hypotheek)
Voor meer belangrijke informatie over beleggingsverzekeringen voor consumenten verwijzen wij u naar de site van de AFM.

lees meer

Openingstijden tijdens de feestdagen

Vrijdag 18 december 2020 om 12:07| Waard Verzekeringen

In verband met de feestdagen is Waard Verzekeringen een aantal dagen gesloten. Dit zijn 25 en 26 december. Op 24 en 31 december sluit ons kantoor om 15.00 uur. Ook op 1 januari zijn wij gesloten. Wij wensen u fijne feestdagen.

lees meer

Overdracht portefeuille

Maandag 7 september 2020 om 07:44| Waard Verzekeringen

Waard Leven N.V. heeft per 31 augustus 2020 levensverzekeringen overgenomen van Argenta. Argenta is in Nederland al meer dan 20 jaar actief met als kernactiviteit sparen en hypotheken. Aanvullend werden levensverzekeringen aangeboden. Vanwege de ontwikkelingen in de markt van levensverzekeringen besloot Argenta in 2018 om te stoppen met het actief aanbieden van nieuwe levensverzekeringen in eigen beheer. Argenta stelt hoge eisen aan het niveau van dienstverlening aan klanten en adviseurs. Om dit voor de lange termijn te waarborgen is Argenta op zoek gegaan naar een geschikte overnamekandidaat voor de portefeuille levensverzekeringen. Die is gevonden in Waard, een partner die net als Argenta de klant echt centraal stelt.

lees meer

Hoe gaat Waard om met het Coronavirus

Maandag 16 maart 2020 om 20:40|

Om maatregelen te kunnen nemen ter bescherming van onze medewerkers en om de verspreiding van het coronavirus te beperken volgen wij de ontwikkeling van het coronavirus op de voet.
Op advies van het RIVM / de overheid hebben wij besloten dat onze mensen voornamelijk vanuit huis zullen werken.
Onze dienstverlening zal blijven gaan zoals u van ons gewend bent. Wel is de kans aanwezig dat we telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Wij vragen u dan ook zoveel als mogelijk uw vraag te stellen via e-mail of het contactformulier op de website.

lees meer

Overdracht portefeuille

Vrijdag 27 september 2019 om 16:28| Directie Waard Verzekeringen

Waard Leven N.V. neemt circa vijfduizend levensverzekeringspolissen van Monuta over. Het gaat alleen om verzekeringen die geen uitvaartverzekering zijn, zoals gemengde kapitaalverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen. De Nederlandsche Bank (DNB) heeft hiervoor toestemming gegeven. De overdracht vindt plaats per 1 oktober 2019.
“Monuta richt zich op het verzorgen en financieel mogelijk maken van uitvaarten. In het verleden boden we ook andere levensverzekeringen aan, zoals overlijdensrisicoverzekeringen en gemengde kapitaalverzekeringen. We willen gefocust zijn op onze belangrijkste tak van sport, uitvaart. Daarom kiezen we ervoor om de andere levensverzekeringen bij Waard Leven onder te brengen. In Waard Leven zien we een solide verzekeraar met een grote levensverzekeringsportefeuille die een goede service biedt en kan blijven bieden aan onze klanten,” zegt Frank Fransen, directeur Verzekeringen bij Monuta.”
“Deze overname past goed in onze strategie om polissen die niet meer passen bij andere verzekeraars een nieuw thuis te bieden. Wij zijn goed in staat deze portefeuilles op een efficiënte manier te bedienen en zorgen er voor dat klanten geen nadeel van deze overstap ondervinden. Wij zijn blij met het vertrouwen dat Monuta met deze overdracht in ons stelt,” zegt Lorens Kirchner, algemeen directeur bij Waard Leven.” 

lees meer
1 2
...
5