Nieuws

Documenten insturen via Mijn Waard

Donderdag 21 juni 2018 om 08:23| Waard Verzekeringen

Bij Waard Verzekeringen breiden we onze dienstverlening voor u als klant regelmatig uit. U kunt vanaf nu ook documenten uploaden via uw eigen beveiligde omgeving Mijn Waard. Het voordeel voor u is dat u deze documenten niet meer apart hoeft te mailen of per post hoeft te sturen. En het voordeel voor Waard is dat uw documenten direct gekoppeld zijn aan uw gegevens. Voor uitleg hierover verwijzen wij u naar de veelgestelde vraag over dit onderwerp.

lees meer

Info over uw beleggingsverzekering

Maandag 14 mei 2018 om 16:26| Waard Verzekeringen

De informatie over uw beleggingsverzekering in 2017 staat klaar in uw Mijn Waard omgeving. U ontvangt dit overzicht niet meer per post. Heeft u nog geen account voor Mijn Waard? Laat ons uw e-mailadres weten via info@waardverzekeringen.nl en wij sturen u de benodigde gegevens toe om een account aan te maken. Wij verwerken uw persoonsgegevens in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

lees meer

Factsheets beleggingsverzekeringen

Dinsdag 18 juli 2017 om 09:39| Waard Verzekeringen

Op de productenpagina's van Hollands Welvaren en Index Beleggingsverzekering vindt u de meest recente factsheets voor meer fondsinformatie.

lees meer

Wijziging directie

Donderdag 6 april 2017 om 10:39| Directie Waard Verzekeringen

Eind vorig jaar werd bekend dat onze aandeelhouder Chesnara, een Brits bedrijf dat in diverse landen onder meer levensverzekeringsportefeuilles koopt en beheert, de hand heeft gelegd op de Nederlandse tak van Legal & General.
Hierdoor zal de samenstelling van het directieteam wijzigen, zowel voor de Waard-bedrijven als voor Legal & General Nederland.
Per 5 april 2017 zal Gert Jan Fritzsche de overstap maken naar onze nieuwe “zusteronderneming” in de positie van CEO.
Per gelijke datum zal Lorens Kirchner, onze huidige CFO, benoemd worden tot CEO bij de Waard-bedrijven. Op zijn beurt wordt Lorens Kirchner als CFO vervangen door Andy Schaut, op dit moment al bij ons werkzaam als Hoofd Finance en Actuarial.

lees meer

Vernieuwde homepage

Donderdag 9 maart 2017 om 09:04| Waard Verzekeringen

Per vandaag hebben we een vernieuwde homepage. De uitstraling oogt frisser en wij beogen ook met deze nieuwe homepage om u op een eenvoudige wijze van meer informatie te voorzien. Zo zijn de nieuwsberichten, de voorwaarden en de klantenservice-items beter vindbaar. Ook is de koers van ons beleggingsproduct Hollands Welvaren prominent aanwezig via één klik op de knop. Helemaal rechts op de homepage in het blauw "Koers Hollands Welvaren"

lees meer
1 2 3 4 5