Nieuws

Jan Boven overleden

Donderdag 2 juni 2016 om 10:25| Directie Waard Verzekeringen

Groot is de verslagenheid binnen onze organisatie nu op 28 mei 2016 is overleden Jan Boven.
Jan Boven is als lid van onze raad van commissarissen sinds 2010 aan onze organisaties verbonden geweest.
Hij heeft zich, tot op het laatst, met grote deskundigheid en betrokkenheid ingezet. Dit heeft zeer veel indruk op ons gemaakt. Wij zullen zijn inbreng missen.

lees meer

Verhuisd

Maandag 7 september 2015 om 09:44| Waard Verzekeringen

Op vrijdag 4 september 2015 is Waard Verzekeringen verhuisd naar een nieuwe locatie in Wognum. Onze nieuwe contactgegevens vindt u op onze contactpagina.

lees meer

Koersontwikkeling Hollands Welvaren

Dinsdag 18 augustus 2015 om 16:58| Waard Verzekeringen

Op de productenpagina van Hollands Welvaren kunt u vanaf nu ook de koersontwikkeling van Hollands Welvaren vinden. Één grafiek betreft de periode van 1999 tot heden en de andere grafiek die van de afgelopen 2 jaar.

lees meer

Verkocht!

Vrijdag 22 mei 2015 om 10:20| Waard Verzekeringen

Al enige tijd geleden lieten wij weten dat onze bedrijven verkocht zouden worden. Inmiddels is dit voornemen goedgekeurd door De Nederlandsche Bank. Vanaf 19 mei 2015 is Chesnara Holdings BV onze nieuwe aandeelhouder. Chesnara is een van origine Engels verzekeringsbedrijf, gespecialiseerd in het beheren van bestaande verzekeringen.

Voor onze klanten betekent dat een voortzetting van de huidige situatie, u merkt in principe weinig tot niets van deze wijziging. Voor ons betekent het echter een nieuwe start. Het beheren van bestaande verzekeringen is ons "vak" en daar willen wij graag verder in groeien. Daardoor kunnen wij onze dienstverlening aan u verder verbeteren.

Een verandering die u wel direct "merkt" is de aanpassing van onze internet site. In eerste instantie gaat het daarbij vooral om de "look & feel" en een betere "navigatie", op korte termijn zullen wij ook extra faciliteiten gaan aanbieden.
 

lees meer
1
...
4 5