Wie zijn wij?

Wij zijn Waard Verzekeringen. Onder Waard Verzekeringen bieden de verzekeraars Waard Leven en Waard Schade hun diensten aan. Wij zijn gespecialiseerd in verzekeringen tegen inkomensverlies door werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden. Uiteraard hebben wij alle benodigde vergunningen en staan wij onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Waard Leven en Waard Schade zijn lid van het Verbond van Verzekeraars.

Chesnara

Wij maken deel uit van Chesnara, (www.chesnara.co.uk) een succesvolle Engelse verzekeringsonderneming gespecialiseerd in het beheren van verzekeringsbedrijven. Chesnara wil in Nederland graag verder groeien.

Ons team

Ons team bestaat uit zo’n 25 enthousiaste en deskundige mensen. Samen verzorgen wij de verzekeringen van meer dan 100.000 klanten. Ons kantoor staat in Wognum. Door onze specialisatie, moderne automatisering en strakke processen kunnen wij klein en persoonlijk blijven. 

Wat doen wij?

Wij verzorgen de administratie voor Waard Leven, Waard Schade en van een aantal andere verzekeraars, zoals BNP Paribas Cardif Levensverzekeringen N.V., BNP Paribas Cardif Schadeverzekeringen N.V., SRLEV N.V. (Reaal), Londen General Insurance Company Ltd. (TWG) en Combined Life Assurance Ltd. Deze administratie kan onder andere bestaan uit het incasseren van de premie en het gehele schadeproces van het beoordelen van de claim tot en met het uitkeren. Waard Verzekeringen werkt op basis van een "volmacht", dat wil zeggen voor en namens de verzekeraar.