Direct naar inhoud

Langere reactietermijnen

Langere reactietermijnen

Update 14 augustus 2023:

Tijdelijke aangepaste bereikbaarheid: 9:00 uur tot 15:00 uur

Op dit moment reageren wij minder snel op uw vragen dan we zouden willen. Als gevolg van de overname van de Conservatrix polissen zijn er veel vragen van klanten die de afgelopen twee jaar geen veranderingen hebben kunnen doorvoeren. Ook komen er veel vragen van voormalig Conservatrix klanten die alleen door (de curatoren van) Conservatrix kunnen worden beantwoord. Hierdoor is achterstand in onze werkvoorraad ontstaan. Om deze werkvoorraad sneller weg te kunnen werken, hebben wij de bereikbaarheid per telefoon tijdelijk aangepast van 9.00 tot 15:00 uur. Dit stelt ons in staat om na 15:00 uur alle tijd te steken in het verwerken van uw vragen en verzoeken. Wij begrijpen dat dit voor u lastig is en bieden hiervoor onze excuses aan.

Wij zijn bereikbaar ook per e-mail info@waardverzekeringen.nl. Of kijk op onze website voor het antwoord op veelgestelde vragen.

U helpt ons bij het stellen van uw vragen per e-mail, door in het onderwerp van uw e-mail duidelijk uw naam en polisnummer te vermelden. Heeft u een ontvangstbevestiging ontvangen? Dan hebben wij uw verzoek in behandeling. U hoeft geen herinneringsmail te sturen.

Zelf regelen